Anbefalinger​

Her kan du læse, hvordan andre kunder har oplevet Jens Andersens foredrag.

Det passede som fod i hose til de ting vi forventede og jeg havde talt med Jens om. Der blev sat mange gode ting og tanker igang efterflg. Fint med både tovejskommunikation og Jens' oplæg indimellem, hvilket gav god dynamik.

Århus Tekniske Skole, Den Kreative Medieuddannelser

Kirsten Pedersen

Jens er opdateret på den sidste viden, har gode skæve vinkler på problematikker og er meget inspirerende.

Ringkøbing-Skjern Kommune, PPR

Steven Basnov

Dejlig kombination af humor og teori/viden.

Alfehuset

Jette Alstrup

Vi er ovenud tilfredse. Det at have fået fælles udgangspunkt og fælles forståelse, gør bare noget i en personalegruppe, så vi kan se og har fokus på de rigtige steder i vores pædagogiske arbejde.

SFO, børnehave og vuggestue ved Nørre Aaby Realskole

Charlotte Borup Hansen

Vi oplevede en relevant, velforberedt og dynamisk procesledelse af dagsforløbet for Døgncentrets ansatte.

Døgncentret for børn og familier

Rune Meyer

Vores foredrag handlede om inklusion i daginstitutioner og folkeskolen. Jens Andersen gav os nogle gode eksempler på, hvordan det kan gøres. Virkelig godt og jordnært. Vi var meget tilfredse med foredraget.

Sinds Pårørenderådgivning i Odder og PsykInfo Midt

Hanne Westergaard

Vores foredrag handlede om inklusion i daginstitutioner og folkeskolen. Jens Andersen gav os nogle gode eksempler på, hvordan det kan gøres. Virkelig godt og jordnært. Vi var meget tilfredse med foredraget.

Svindinge Friskole og Børnehus

Charlotte Frank

Vores foredrag handlede om inklusion i daginstitutioner og folkeskolen. Jens Andersen gav os nogle gode eksempler på, hvordan det kan gøres. Virkelig godt og jordnært. Vi var meget tilfredse med foredraget.

Svindinge Friskole og Børnehus

Charlotte Frank

Godt med en systemisk tilgang til emnet inklusion og eksklusion.

BUPL Sydjylland

Dorte Berit Bonnichsen

Rigtig god oplevelse - på alle måder. Goe feedback fra skolens forældre.

Friskolen i Hinnerup

Kim Pedersen

Tusind tak for en inspirerende, lærerig - og morsom aften på Ringe Friskole. Det var ligesom, jeg havde håbet og forventet. Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra både skolekreds, ansatte og forældre - og ingen negative. 😉 En masse fine guldkorn fik vi. - Og sikken en masse, du slipper af sted med at sige uden at nogen føler sig angrebet eller hængt ud. Dejligt med din underspillede nordjyske humor og for ikke at være bange for at sætte dig selv i spil - også.

Ringe Fri- og Efterskole

Elsebet Suurballe, skoleleder

"Butlerforældre og små herskaber", formidlet på en humoristisk måde. Mange gode hverdagseksempler, som vi alle, personale og forældre, kunne nikke genkendende til. Der var forældre, der på forhånd havde sagt de måtte gå før foredraget var slut, men de gik ikke, de måtte have det hele med!

Børnehaven Møllehøj

Henny Thomasberg

Formidlingen var formidabel. Begge ben på jorden. Ingen løftede pegefingre. Humoristisk fremstilling. Anledning til selvreflektion. Lige i øjet. Vesthimmerlandsk humor. Genialt.

Nykøbing F. Realskole

Anita Herdahl

Temaet tog udgangspunkt i inklusion/eksklusion og samarbejde. Jens har i sit oplæg på en god måde inddraget personalets egen praksisoplevelse og det førte til refleksion på egen praksis. Vi fik gennem foredraget idéer til udvikling af egen praksis i henhold til børn med særlige behov.

Børnehuset Nordstjernen

Bodil Delsvik

Forrygende dygtig formidling, skarpe enkle og tydelige pointer. Flere tilbagemeldinger lyder: ”Noget af det bedste vi længe har hørt”.

Skejby Kommune, Dagtilbud

Susanna Lyngby Mikkelsen

Vedkommende, genialt, humoristisk og særdeles givende. Mange sentencer hænger ved. Mange identifikationsmuligheder.

Fjerritslev Skole

Marianna Lund

Det var underholdende, oplysende og præcist til vores målgruppe.

Blistrup Skole

Nellie Samuelsen

Jens Andersen formåede at holde 150 forældres og personales opmærksomhed fanget i de 2 timer foredraget varede. Indholdet var meget aktuelt og blev serveret med både humor og alvor.

Norddjurs Kommune, Område Auning

Doris Bang

Jens opfyldte med lune og autoritet vores forventninger om et relevant og tankevækkende oplæg til vores forældregruppe.

Dagtilbud Nygårdsvej

Kirsten Krag

Skarpt, humoristisk oplæg. Velforberedt og kompetent foredragsholder. Har fået rigtig mange positive forældrehenvendelser efterfølgende.

Bækkehøj Børneunivers

Bettina Staal Frederiksen

Jens er livlig og meget fagligt kompetent. Han rammer på bedste underfundig jyske facon lige ind i forældrenes bløde børnehjerter...

Holbæk Private Realskole

Charlotte Brønnum

Jens Andersen leverede igen et fantastisk og inspirerende foredrag for både vores ansatte og forældre til vores elever. De sjove hverdagsfortællinger understøtter de klare budskaber til de voksne om deres betydning for børnenes mulighed for at udvikle sig til livsduelige og robuste individer.

Gudumholm Skole

Jesper Stoumann

Jens Andersen var velforberedt og gik godt i spænd med de ca. 45 fremmødte AKT-medarbejdere. Oplægsholderen havde vældig meget at byde ind med i forhold til målgruppen. Han var særdeles god til at fange input fra salen og efterfølgende vende tilbage til og knytte en relevant ende til sin egen planlægning. Der har været mange henvendelser og ros fra mødedeltagerne med ønsker om at benytte Jens Andersen som inspirator i andre sammenhænge.

AKT-netværket i Viborg

Jess-Ole Jensen

Passende niveau i forhold til målgruppen. Gode pointer serveret med humor.

Gredstedbro Skole

Frede Kjems

Jens formåede at folde inklusion og rummelighed ud, så det blev åbenlyst at det er et spørgsmål om tankegang. At det er i mødet med den enkelte, at man skal være inkluderende og rummelig - at det ikke er noget man kan organisere sig ud af. Budskabet gjorde indtryk hos medarbejdere i Børne- og ungeområdet, men også hos medarbejdere, der fortrinsvis arbejder med voksne.

Vejle Kommune, Børne- og Ungeforvaltningen

Karin Oudshoorn

"Jens Andersen"-foredrag er kunst på et højt plan - blev der sat musik til, er han fuldt på højde med Niels Hausgaard.

Idrætsbørnehaven Lærkereden

Anders Lund Hansen

Jens Andersen er en dygtig formidler, som formår at have en høj grad af nærvær overfor de personer som han taler til. Hans teoretiske grundlag er krydret med gode og sjove oplevelser, hvilket gør foredraget "levende".

Viborg Kommune, Dagtilbud

Lone Frejo

Det var et meget relevant og medrivende foredrag. Et meget vigtigt budskab, givet til alle på en forståelig og humoristisk måde. Jens kan med sin lune jyske facon komme meget direkte ud med sit budskab. Det var et foredrag, der gav stof til eftertanke og nyt syn på egen praksis.

Opvækst og Velfærd, Dagtilbud

Marianne Schytte

Forældrene oplevede foredraget som relevant, at det ramte lige i plet. Der kom mange brugbare idéer. Personalet siger ligeledes at det gav gode samtaleemner med forældre, de har haft en fælles oplevelse gennem foredraget som de kan tale videre om.

Hjørring Kommune

Annemarie Steffensen

Dejligt at der kunne formidles til så stor en forældregruppe. Vi var over 200 personer.

Parkskolen, Kolding Kommune

Henriette Roest

Stærk og kompetent formidler.Og jeg nød Jens humoristiske og jyske måde at holde foredrag på.

Lynge Skole

Sofie Henriksen

Jens formår på sin sindige jyske facon, at formidle budskabet med humor, sjove anekdoter og en skarphed, som efterlader tilhørerne med smil på læberne, beriget og en god portion klogere 🙂

Lynge Skole

Sofie Henriksen

Meget spændende grundantagelser.

Dagplejen, Hedensted Kommune

Charlotte Petersen

Jeg har allerede nu fået forespørgsel fra to andre skoler, som har hørt om foredraget: De ønsker også at hyre Jens Andersen: Det taler vist for sig selv:-)

Tarm Skole

Else Thorup

Jens Andersen er meget dygtig til at gøre emnet meningsfuldt og vedkommende. Stor ros fra både ansatte og forældre.

Bøvling Friskole

 Hanne Ørskov Andersen

Jens er god til at kommunikere sit oplæg om Robuste børn ud på både en seriøs og humoristisk måde.

Børnehaven Tumlehøjen Vojens

Margit Vilstrup Decker

Jens gjorde det virkelig godt, og vi vil gerne samarbejde med han om et arrangement efter sommerferien for hele vores indskoling.

Herskind Skole & Børnehus

Kim Sørensen 

Jens formåede på en fin afdæmpet måde at servere nogle tydelige pointer, som tilhørerne nemt kunne tage med sig. Hele foredraget skabte en god positiv stemning og Jens skitserede gode ligefremme muligheder for holdbare løsninger istedet for triste problembeskrivelser.

Tårnbygårdskolen

Kim Øverup, skolebestyrelsesmedlem

Foredraget var rigtig godt. Jens havde sat sig ind i den sammenhæng foredraget skulle foregå i og de emner han tog op var meget vedkommende. Jens er meget levende i sin måde at formidle på og han kan fange publikum i al den tid han er på.

Frederikssund Kommune

Anja Kjær Sørensen

Personale og forældre har efterfølgende udtrykt begejstring for Jens' måde at formidle sine budskaber på. Han formidler alvorlige udsagn på en lun og humoristisk måde.

Børnehuset Elverhøjen

Hafsteinn Sigurdsson

De fremmødte var glade for foredraget. Det holdt, hvad det lovede. Flere tilbagemeldinger går på, at det var rigtig dejligt med de mange praktiske tilgange, som Jens Andersen bød på. Det satte det hele i et mere nærværende perspektiv for den enkelte.

Syddjurs Kommune, Familieafdelingen

Lise Smedegaard

Alle var super begejstrede og mente at de bare havde brug for et oplæg med ham på deres skole!

UC Lillebælt, Center for Undervisningsmidler

Ane Sofie Andersen

Det var meget inspirerende. Jens' fremtræden er meget behagelig og hans foredrag var godt krydret med eksempler og ikke mindst Vendelbo-humor. Målgruppen var først og fremmest forældre og flere af dem har efterfølgende givet udtryk for at de syntes rigtig godt om Jens og indholdet i hans foredrag. De syntes de fik meget med sig derfra som de kunne bruge i hverdagen sammen med deres børn. Så tak for det.

Børnehaven Smørhullet

Inge Hove

Det ramte lige præcis plet.

Silkeborg Kommune, PPR

Poul Skaarup Jensen

Jens Andersen er skarp og lun. Han kan sige nogle meget alvorlige og svære ting til og om tilhørerne, så alle føler sig ramt og ingen føler sig stødt. Vi har nu et meget godt udgangspunkt for det videre arbejde med trivsel på skolen.

Vinding Skole

Karen Johannsen

En aften med mange gode grin, men samtidig tid til eftertanke. Der blev sat mange gode perspektiver på forældrerollen og de voksnes betydning for børnene. Dette foregik en i afslappet atmosfære uden løftede pegefingre og formaninger, så rigtig mange gik derfra med en "passende forstyrrelse".

Dagtilbuddet Mårslet Øst

Birgitte Rasmussen

Jens Andersen forstod på en god måde at blande det faktuelle med sjove anekdoter fra sin lange karriere. Det gjorde foredraget både særdeles lærerigt og top-underholdende, og der var med garanti mange af tilhørerne, der gik hjem med masser af stof til eftertanke.

Vestermarkskolen

Jan Schouby

Et godt og veltilrettelagt foredrag, der fører de voksne igennem mange af dagligdagens situationer. Det bedste er så, at der er sammenhæng fra først til sidst.

Rødding Skole

Niels Jørgen Hansen

Godt og nede på jorden foredrag. Et foredrag, hvor forældrene får aha-oplevelser, griner af sig selv og med hinanden. Flere forældre gav, efter foredraget, udtryk for at foredraget havde været meget anvendeligt, gav stof til eftertanke og at de nød Jens' lune humor.

Daginstitutionen Gødvad

Jytte Borghus

Meget tilfreds med foredraget. Jens Andersen har en meget god nordjysk humoristisk facon, som fanger tilhørerne.

Bankagerskolen

Bent Nielsen

Kontakt mig

Hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker du at booke mit foredrag, så er du altid velkommen til at kontakte mig igennem formularen.

Kontakt mig

Lorem ipsum dolor sit amet, montes curae mauris ultricies ornare. Et sit nascetur pellentesque sed eligendi, et tellus eu sodales tellus orci in, ac venenatis mi ornare, ut laoreet eros porttitor vel quam, non ped.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.